Ojakgyo Family

Ojakgyo Brothers KDramaAceasta este povestea unei familii, care locuiește la ferma Ojakgyo. Familia este alcătuită din bunică, părinți, și patru frați. Hwang Chang-Sik este tatăl familiei și cel care se îngrijește de această fermă. Bunica și mama sunt persoane iubitoare. Fiul cel mare Tae-Sik lucrează ca terapeut fizic. Are aproape 40 de ani, și este necăsătorit. Tae-Sik are standarde înalte, vrea să găsească femeia perfectă. Al doilea fiu, Tae-Bum este reporter la o companie de broadcasting. Al treilea fiu, Tae-Hee este ofițer de poliție. Tae-Hee este un tip dur la locul de muncă, dar blând și inimos în preajma mamei și bunicii. Cel mai mic dintre frați, Tae-Pil încă nu și-a găsit de muncă dar este inteligent și capabil să facă față greutăților.

Într-o zi, pacea și fericirea familiei a fost zguduită de Baek In-Ho. Cu 10 ani în urmă, Hwang Chang-Sik a închiriat ferma Ojakgyo de la Baek In-Ho cu condiția să returneze acea fermă (astfel încât Baek In-Ho să evite plătirea taxelor pe proprietate). Ceilalți membrii ai familiei nu știau de înțelegerea dintre Hwang Chang-Sik și Baek In-Ho și credeau că ferma Ojakgyo aparține familiei Hwang.Ja Eun_Tae Hee_Ojakgyo Brothers kdrama

Baek In-Ho are o nevastă, Jung Yoon-Sook și o fiică Ja-Eun. Ja-Eun este drăguță, dar centrată pe sine. Mama lui Ja-Eun este de fapt mama vitregă. Când tatăl lui Ja-Eun este alături, Yoon-Sook se poartă ca o mamă iubitoare cu Ja-Eun, și atunci când tatăl nu este alături, Yoon-Sook își arată adevărata față. Jae-Eun ascunde acest lucru de tatăl ei. Baek In-Ho conduce o companie,dar la scurt timp intră în faliment. Acum, Baek In-Ho își dorește ferma înapoi. Le dă familiei Hwang un termen de o lună pentru a elibera proprietatea …. (sursa-drama wiki)

Serialul Ojakgyo Family este alcătuit din 58 de episoade. ^.^

Reclame