Legend of Hua Mulan

Legend of Hua Mulan 2013

Satul lui Hua Mulan era arhicunoscut pentru croitorie și brodat. Hua Mulan era îndemânatică la cusut. Cu toate acestea, chiar dacă doar cosea, a avut parte de multe probleme unde se părea că cineva o ataca personal. Satul lor era responsabil pentru realizarea Imaginii Intermaritale pentru a preveni izbucnirea unui război. Făcea parte din proiect dar se părea că cineva încerca să le împiedice să finalizeze proiectul. O femeie ce lucra acolo a murit iar Mulan era de asemenea țintă.
A avut probleme cu mâinile tremurânde și nu mai putea să coasă. Din fericire, cu ajutorul multora, a învățat o tehnică care a ajutat-o să își vindece mâinile. Altă dată, a fost țintită și i-a cauzat orbirea. Din fericire, a depășit și această problemă. În timpul acestei perioade, s-a îndrăgostit de un prinț pe nume Duo Lun care făcea parte din inamicii familiei. Era bun și iubit de Mulan și a încercat atât de mult să îl convingă pe tatăl lui să nu înceapă războiul. Dar vocea lui în această problemă nu era destul de convingătoare. Cu toate că tatăl lui i-a oferit o mireasă și pace, războiul tot a început.
Din moment ce familia Hua nu avea un băiat, tatăl trebuia să meargă la război. Mulan a făcut alegerea să meargă în locul lui. Cu o seară dinainte ca bărbații să se înregistreze și să răspundă chemării, i-a turnat tatălui ei câteva băuturi,tatăl ei adormind. Datorită băuturilor, a fost menit să se trezească mai târziu. A avut timp să se pregătească pentru a merge în locul lui.  Și-a legat părul și a îmbrăcat armura tatălui ei. Când s-a trezit tatăl ei a văzut armura dispărută, știa exact ce făcuse fiica lui fără să citească scrisoarea ei lăsată în urmă. A ieșit afară să o găsească dar armata deja plecase. Iar tatăl ei părea să aibă acest sentiment că ea nu se va mai întoarce deoarece știa cât de brutal este războiul.
Prințul a venit de câteva ori în căutarea ei. Vroia să se căsătorească cu ea dar din moment ce a început războiul, dorea să o ducă undeva în siguranță. Tatăl ei nu ar fi dezvăluit informații deoarece era supărat de felul cum a început războiul. I-a spus că ea nu se va mai întoarce și să plece de fiecare dată. Majoritatea sătenilor nici nu știau că Mulan plecase. Singurii oameni care știau adevărul era tatăl ei și câțiva oameni din sat care au plecat de asemenea la luptă. Era bună cu lumea, de ajutor, onestă și acest lucru i-a permis să își facă destul de  mulți prieteni. Curajul ei, vitejia și abilitatea ei au transformat-o într-o luptătoare curajoasă ce era lăudată de căpitan. De-a lungul timpului, succesul ei a fost cunoscut și de rege.
Cu toate acestea, în timpul acestui proces, prințul realizase că ea era un soldat și că erau în tabere diferite. Se întâlneau în mod frecvent pe câmpurile de bătălie, niciunul nedorind să se rănească dar tot trebuiau să își termine datoria. Erau amândoi în conflict iar prințul se gândea la căi să nu o rănească, cum să o ajute, nu-i păsa de tronul pe care îl oferea tatăl lui pentru următoarea generație. Lui îi păsa doar de Mulan. În timpul acesta, cei doi sufereau emoțional și aveau de asemenea conflictul dacă să lupte pentru țara lor și familie sau pentru iubirea lor. De-a lungul acestei perioade, mulți oameni din partea inamicului încercau să scape de Mulan iar Mulan devenise foarte apropiată de anumite persoane de partea ei. Din fericire, oamenii pe care îi cunoștea din satul ei au ajutat-o cu secretul ei și i-au fost alături adesea. Cu toate că personajele au murit sau nu, au fost cu toții eroi și oameni curajoși. A fost minunat să vezi cum la sfârșit, totul a ieșit bine pentru Mulan. A fost recunoscută ca femeie în fața armatei pe care a condus-o și în fața împăratului, împăratul a iertat-o de pedeapsă deoarece a ajutat țara oferindu-i statutul de general și ajunge să renunțe la statutul ei de general pentru a pleca acasă. Mergând acasă însemna să se reîntoarcă înapoi la viața de dinainte și să se concentreze pe construirea relației cu prințul.

Serialul istoric Legend of Hua Mulan 2013, este alcătuit din 48 de episoade. Merită vizionat! ^.^

Reclame