The Great King Sejong

Daewangsejong

The Great King Sejong(2008)

Serialul istoric “Sejong the Great “/”Sejong cel Mare” este o dramă politică ce descrie cum Regele Sejong cooperează și rezolvă împreună cu  reprezentanții săi  pentru ca dinastia lui să fie un loc mai bun. În timp ce Regele Sejong se afla pe tron, Dinastia Joseon/Chosun se bucura de cea mai norocoasă și fericită eră vreodată.

King Tae-JongAcest sageuk arată procesul dramatic în care multe moșteniri culturale au fost  transmise. La momentul respectiv, a fost prima dată inventat și introdus “Hangul”, sistemul alfabetului nativ fonetic al limbii coreene. Înainte de a fi inventat , characterele chinezești au fost folosite pentru comunicarea în scris, oamenilor obișnuiți le era greu să învețe și să folosească acele caractere. “Hangul” era ușor de învățat datorită principiilor simple și științifice, astfel o lume întreagă a început să folosească alfabetul. În afară de “hangul”, au fost create multe moșteniri culturale în timpul domniei sale printre care  pluviometrul, un cadran solar, o clepsidră.

În acea perioadă, Dinastia Chosun/Joseon se confrunta cu puternicul imperiu Myoung din China, și Regele Sejong demonstrează esența de pragmatism cu demnitate.

The Great King Sejong /Dae-hwang Saejong difuzat de KBS/KBS2 este alcătuit din 86 de episoade.Merită urmărit.。◕‿◕。

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s