Horse Doctor

Horse-DoctorHorse Doctor/The Horse Healer

Acest serial istoric ne arată povestea unui veterinar din era Joseon care va deveni medic regal.

Baek Kwang Hyun_Kang Ji RyungBaek Kwang Hyun,este primul chirurg coreean care va deveni medic regal, inițial fiind medic veterinar,tratând caii. Are un talent înnăscut pentru medicină, de aceea se implică în studierea noii metode din domeniul medical, fiind neobișnuită în perioada aceea. Metodă cu ajutorul căreia va salva multe vieți.

Kang Ji Ryung,a fost orfană crescând ca sclavă a guvernului. Scapă de la biroul guvernamental  și va trăi cu un grup de cerșetori deghizată ca băiat.Îl întâlnește pe Kwang Hyun și se va îndrăgosti de el.Va învăța mai târziu să devină asistentă medicală.

Lee Myung HwanLee Myung Hwan,a fost fiul unei concubine.Devine doctor doar pentru a deveni membrul unei familii înstărite. Datorită inteligenței și ale abilităților sale politice, a devenit membrul grupului de medici regali. A vrut să își păstreze puterea prin dominarea poziției de medic al palatului.

Jang In JooJang In Joo, a fost un geniu în domeniul acupuncturii dar din cauză că statul ei de asistentă medicală era inferior celui de medic regal își ascundea abilitatea. A învățat-o pe Ji Ryung practica medicală și l-a recomandat pe Kwang Hyun să fie student în grupul medicilor regali.

Lee Sung HaLee Sung Ha,fiul lui Lee Myung Hwan, a trecut examenul pentru biroul guvernamental de tânăr iar mai târziu devine omul de control din echipa medicilor regali. I-a iubit spiritul liber a lui Ji Ryung pe măsură ce creșteau împreună.

Seo Eun SooSeo Eun Soo, nora ministrului de stânga Jung Sung Oh și fiica Cancelarului Academiei Naționale, Seo Jong Soo. După un an de căsătorie, soțul ei a murit de o boală neașteptată. Când este salvată de aceeași boală de către Baek Kwang Hyun, se îndrăgostește de el.

Go Jo ManGo Jo Man,producătorul de medicamente din Hyeminseo,din echipa medicilor regali. Era de fapt un oficial guvernamental cu statut înalt dar deoarece era bun în medicină,lucra și pentru  Hyeminseo. Din momentul în care Kwang Hyun a intrat în Hyeminseo, i-a recunoscut talentul lui în medicină și l-a ajutat foarte mult.

Prințesa Sook HeePrințesa Sook Hee, a patra fiică al Regelui Hyo Jong și sora mai mică al Regelui Hyun Jong.A crescut cu multă afecțiune din partea tatălui și al fratelui ei. De când l-a întâlnit pe Kwang Hyun, a început să-i placă personalitatea plină de umor și caldă și astfel îl ajută foarte mult.

Regele Hyun JongRegele Hyun Jong,al 18-lea Rege al Joseonului.Fiul lui Hyo Jong.Pe timpul domniei sale, a fost atacat în mod continuu de grupul nobililor.A luptat să își păstreze puterea regelui și să își salveze poporul sărac din regatul său de la sărăcie și boală.

Serialul istoric, Horse Doctor / The Horse Healer / Veterinarian MBC, este alcătuit din 50 de episoade. Merită vizionat. ^^

Reclame

4 gânduri despre &8222;Horse Doctor&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s