God of War

God-of-WarGod of War(2012)

Această dramă istorică se centrează pe povestea unui om care s-a născut ca sclav în timpul Dinastiei Goryeo,care va guverna guvernul feudal care avusese putere de peste 60 de ani și va deveni cel mai influent om al țării. Personajul principal Kim In-Jun este bazat pe un personaj istoric real. Toți oamenii ambițioși urmăresc puterea și femeile iubite.După ce realizează aceste preocupări, tot ceea ce rămâne este moștenirea după moarte…500 de ani înaintea guvernării Shogunatului asupra Japoniei feudale,Goryeo avea de asemenea o puternică bază militară care a condus țara pentru 100 de ani în locul regelui.În mod special clanul Choe care a condus Goryeo timp de 60 de ani în locul regilor din Goryeo.Kim Jun,un sclav în slujba familiei Choe, a fost cel care a sfârșit puterea clanului Choe  pentru a deveni cel mai influent om din regat. Au existat puține cazuri în istorie unde un sclav a putut să se ridice pentru o poziție de putere și autoritate. Totuși,Kim Jun a furat iubirea stăpânului său,atingând astfel cea mai înaltă poziție din curtea regală a Goryeo-ului pentru a conduce întregul regat. Această dramă este inspirată din fapte istorice înregistrate în Analele Dinastiei Goryeo și istorisește povestea unor oameni curajoși.

Kim JunKim Jun(Kim In-jun).La fel ca tatăl său,Kim Jun a devenit de asemenea sclav deținut de clanul lui Choe Chung-heon. Choe U(Choe Woo)  a fost impresionat de Kim Jun și l-a promovat managerul casei iar mai târziu un comandant de încredere.Totuși,într-un final l-a întrecut pe stăpânul său ajungând în vârful puterii.A fost unul dintre puținii apropiați care a asistat la ridicarea și coborârea clanului Choe.Mai târziu și-a schimbat numele din Kim Jun în Kim In-jun.

Song-iSong-i.Ca fiică a lui Choe Woo,a fost măritată cu Kim Yak-sun.Cu personalitatea sa receptivă,s-a îndrăgostit de Kim Jun.Dar inima sa pentru el a luat o întoarcere tragică care i-a distrus întreaga viață.

Choe WooChoe Woo(Choe Li).Ca fiul lui Choe Chung-heon și al doilea comandant cu un rang înalt din regat, a moștenit generozitatea și inteligența tatălui său.L-a eliberat pe Kim In-jun din sclavie și i-a dăruit una dintre concubinele sale.Timp de 30 de ani,a condus campanii de succes pentru a rezista invaziile mongolilor și de asemenea a plătit realizarea Tripitaka Korean.Din nefericire, nici unul dintre fii lui nu a devenit un succesor demn.Mai târziu și-a schimbat numele în Choe Li.

Choe Yang-baekChoe Yang-baek.A fost un sclav care a urmat aceeași cale precum Kim Jun.Ca rival,s-a confruntat cu Kim Jun la fiecare pas.(hancinema.net)

God of War/Mushin/ Military Official/Soldier MBC,este alcătuit din 56 de episoade. Merită vizionat!

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;God of War&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s