The Great Doctor

Faith/The Great Doctor(2012)

Drama Faith/The Great Doctor ne descrie iubirea dintre un luptător din perioada dinastiei Goryeo și o femeie doctor din vremurile noastre,iubirea lor parcurgând timpul și spațiul.

Yoo Eun Soo este un medic plastician din anul 2012. A fost inițial chirurg generalist, dar a descoperit imediat faptul că era o slujbă suprasolicitantă, o profesie prost plătită și a trecut la chirurgie plastică. Prinsă în timpuri străvechi,Eun Soo care nu a crezut vreodată în iubire sau în cineva va descoperi o dragoste pură și adevărată.

Într-o bună zi, Choi Young “o răpește” și o duce înapoi în era Goryeo deoarece avea nevoie de competențele ei medicale. O roagă să meargă cu el pentru a o trata pe Prințesa No Guk care a fost rănită de asasini. Cu toate că amândoi sunt din ere diferite, el se îndragostește de ea cu inimă sinceră. Este dispus să îi ofere iubirea și să protejeze țara în același timp.

Regele Gong Min este Regele Dinastiei Goryeo.Este un Rege inteligent care este ajutat de asistentul lui personal,războinicul Choi Young și Doctorul Eun Soo~un Rege puternic și adevărat care poate să realizeze cele mai înțelepte decizii pentru țara sa.

Prințesa No Guk,mai târziu cunoscută ca Regina No Guk este soția Regelui Gong Min.Este o femeie curajoasă,fiind rănită pe drumul său spre Goryeo după ce a fost capturată în China.

Jang Bin este unul dintre cei mai buni medici și cu un impresionant serviciu militar.Un om carismatic și pare a fi perfect dar are o slăbiciune în mod special în relațiile cu ceilalți.Este foarte concentrat în domeniul său medical iar oamenii îl pot vedea rece din exterior.Este un om îndrăzneț.

  Faith/The Great Doctor produs de postul SBS este alcătuit din 24 de episoade. Merită vizionat!^-^

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s