Marmalade Boy-manga

Marmalade Boy

Viața obișnuită a lui Miki Koishikawa este răsturnată pe dos când părinții săi anunță brusc că vor divorța pentru a face schimbul cu un cuplu cunoscut din Hawaii. Îi caută aprobarea lui Miki, iar la cină îi întâlnește pe celălalt cuplu și fiul lor Yuu, având aceeași vârstă. Yuu, este la început răutăcios și face glume cu Miki ori de câte ori are ocazia..dar într-un final îl va considera distractiv și atractiv iar Miki se îndrăgostește de el.

Miki Koishikawa este voioasă,prietenoasă,are suflet bun.Miki îl iubea încă din primul an de liceu pe Ginta,cel mai bun prieten al ei dar nu au fost predestinați.Mai târziu îl va întâlni pe Yuu și se vor îndrăgosti unul de celălalt.(#^_^#)

Yuu Matsuura este deștept,sportiv.Este opusul lui Miki,fiind mai puțin emotiv și mai puțin deschis spre sentimente.Miki îl numește”Marmalade Boy„(Băiatul marmeladă)deoarece îl crede dulce în exterior dar amar în interior,Yuu îi admiră abilitatea lui Miki de a-și exprima sentimentele.

Manga-ul  shōjo Marmalade Boy scris de  Wataru Yoshizumi este alcătuit din 8 volume.Versiunea anime  Marmalade Boy produs de Studioul Toei Animation  este alcătuit din 76 de episoade+  Marmalade Boy Movie.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s