Sungkyunkwan Scandal

Sungkyunkwan Scandal(2010)

Acțiunea serialului este plasată în perioada Dinastiei Joseon, „Sungkyunkwan Scandal” se centrează în jurul a patru tineri care studiază la Universitatea Sungkyunkwan și spune povestea prieteniei și a iubirii.

Kim Yun-Hee este o tânără responsabilă,inteligentă și un spirit independent.De când a murit tatăl ei a lucrat pentru a-și întreține familia, și s-a descurcat foarte bine și cu privire la studii. Într-o zi, Kim Yun-Hee îi ia locul fratelui ei și se deghizează ca bărbat pentru a lua examenul național predestinat doar bărbaților. În ziua examenului, Kim Yun-Hee îl întâlnește pe Lee Seon-Jun  și devin prieteni. Lee Seon-Jun provine dintr-o familie privilegiată, e drăguț, arogant. Amândoi trec examenul național și impart aceeași cameră la Universitatea Sungkyunkwan.

La Universitatea Sungkyunkwan, Ku Yong-Ha se pricepe la cântat,băut și este popular cu doamnele. Ku Yong-Ha va descoperi faptul că Kim Yun-Hee este femeie. Din distracție, Ku Yong-Ha nu îi dezvăluie secretul și o urmărește la școală. Cu timpul, Ku Yong-Ha începe să simtă ceva pentru Kim Yun-Hee.

Moon Jae-Sin este rebelul Universitații Sungkyunkwan.O persoană impulsivă, Moon Jae-Sin tinde să acționeze înainte să gândească. Își urăște tatăl fiind om politic și căile sale oportuniste.Moon Jae-Sin de asemenea descoperă secretul lui Kim Yun-Hee. Vrea să o protejeze, în timp ce dorește să își petreacă restul vieții sale cu ea. (^ . ^)

Serialul Sungkyunkwan Scandal,produs de postul KBS2 este alcătuit din 20 de episoade.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s