Hana Yori Dango

 Hana Yori Dango/Boys Over Flowers(1996)

Academia Eitoku este o școală unde se înscriu numai copii ale căror familii fac parte din înalta societate. Makino,care provine dintr-o familie săracă este considerată de ceilalți ca „buruiana” școlii. Școala este guvernată de grupul F4. Liderul F4 este fiul celei mai bogate și puternice familii din Japonia, Domyouji Tsukasa, se îndrăgostește de Tsukushi deoarece este singura fată din școala Eitoku care îi rezistă. Cu toate că cei doi se ceartă de fiecare dată.. Tsukasa îi va schimba părerea lui Tsukushi,care avea  gândurile numai la Rui Hanazawa.

Violonistul Hanazawa Rui,prietenul cel mai bun a lui Tsukasa devine primul interes a lui Tsukushi. Este liniștit  și de treabă,dar la rândul lui este captivat de idolul lui Tsukushi, modelul Todou Shizuka, nutrind sentimente încă din copilărie.Personalitatea lui este un pic mai complexă și de fiecare dată are sentimente schimbătoare pentru Tsukushi și cu toate acestea ține foarte mult la ea.

Ceilalți membrii F4 precum Mimasaka Akira, împăciuitorul și Nishikado Sōjirō, cuceritorul. Akira preferă femeile mature deoarece mama și cele două surori mai mici sunt copilăroase. Sojiro este fericit să fie înconjurat de multe femei,aflăm mai târziu că a fost îndrăgostit de prietena din copilărie.

De-a lungul timpului, sentimentele lui Tsukushi pentru Tsukasa se dezvoltă, deoarece iubirea lui pentru ea l-au transformat în alt om. Tsukasa devine loial lui Tsukushi și crede în ea fără nicio îndoială și o convinge să îl vadă în altă lumină. În ciuda diferențelor de statut, Tsukushi și Tsukasa au primit multă opoziție din partea mamei lui Tsukasa încercând prin orice mijloace să-i despartă.

Anime-ul Hana Yori Dango/Boys Over Flowers,produs de Toei Animation este alcătuit din 51 de episoade.

Hana Yori Dango este bazat pe manga-ul Hana Yori Dango/Boys Over Flowers scris de autoarea Yoko Kamio,alcătuit din 37 de volume.

Alte versiuni : China- Meteor Garden I-II; Japonia:Hana Yori Dango I-II; Coreea de Sud:Boys Over Flowers.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s