Daemang

 Daemang(2002)

Acțiunea acestui serial istoric începe cu o femeie ce intră într-o casă de negustor înstărit și își lasă copilul nou născut,pe nume Park Jae-Young. Susține faptul că Jae-Young are același sânge cu familia negustorului bogat. Timpul trece foarte repede iar Jae-Young este un adult de 18 ani, cunoscut ca fiul mai mic al familiei negustorului bogat, Park Hwi-Chan. Cu toate că Jae-Young este o persoană cumsecade, firea lui naivă îi cauzează probleme.

Jae-Young începe să aibă probleme de când se îndrăgostește de Yoon Yeo-Jin. Deși Jae-Young este conștient de statutul aristocratic al fetei Yeo-Jin,acest lucru nu intervine în calea sentimentelor lui. Yeo-Jin se îndrăgostește la rândul ei de Jae-Young și încearcă să ignore clasa sa socială.

 Fratele mai mare a lui Jae-Young, Park Shi-Young , este exact opusul lui Jae-Young. Cu toate ca este extrem de ambițios și cauta succesul,nu are simțul valorilor morale. Ambiția și lăcomia lui Shi-Young erau vizibile încă din copilărie, când tatăl lui a realizat că nu era niciodata mulțumit cu ceea ce avea.Simțul eticii a lui Shi-Young este atât de deplasat încât îi păcălește pe prietenii lui Jae-Young pentru a admite o crimă de care nu sunt vinovați.Într-un final fuge de acasă și întâlnește un negustor umanitar și pe fiica acestuia, Choi Dong-Hee. Prin intermediul rețelei negustorului umanitar, Shi-Young este capabil sa își întâlnească mama, Dan-Ae,pe care nu a văzut-o. Dan-Ae a devenit o puternică activistă în domeniul politic.

Serialul istoric Daemang/The Great Ambition / A Great Hope,realizat de SBS,este alcătuit din 26 de episoade.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s