Dream High

 ImageDream High(2011)

Acțiunea serialului „Dream High„se desfășoară la Liceul de Arte Kirin și urmează viețile studenților ce aspiră să devină superstaruri.

 Song Sam-Dong locuiește la periferie și visează să devină proprietarul unei ferme agricole. Se îndrăgostește de Ko Hye-Mi la prima vedere și o urmează la Liceul de Artă Kirin. Acolo descoperă că este un geniu și are talent muzical.

 Jin-Gook este un dansator talentat, dar un elev problemă la școală. Directorul Liceului de Artă Kirin îl recomandă lui Jin-Gook să se înscrie la școala sa. Acolo,talentele lui Jin-Gook înfloresc iar acum visează să devină un star mondial.

 Elevul transferat Kevin sosește la Liceul Kirin după ce a primit scor maxim pentru noi talente. Vine de de peste hotare și arată talente remarcabile ca dansator.

 Ko Hye-Mi este cea mai populară fată din Liceul Kirin.Este încrezătoare în propriile forțe, dar ascunde un trecut trist. A visat sa devină o vocalistă clasică, dar după destrămarea familiei ei nu a avut de ales decât să intre la Liceul de Artă Kirin High School of Art. Este iubită de Song Sam-Dong și Jin-Gook.

 Yoon Becky aspiră să  fie ca Ko Hye-Mi,care pare că are de toate.Devin în curând rivale.

 Eria este un star adolescent popular. Se înscrie la Liceul de Artă Kirin și devine admirația tuturor.Dorește să aibă o viață școlară obișnuită. Serialul Dream High realizat de KBS2,este alcătuit din 16 episoade.

Din 2 Aprilie, începe difuzarea serialului „Dream High/La Un Pas De Stele”pe postul Euforia TV de Luni până Vineri, de la ora 17.30. ^.^

Reclame

2 gânduri despre &8222;Dream High&8221;

    • Da,e un serial interesant și captivant,se aseamănă cu versiunile filmelor americane „Step Up” sau „Save the Last Dance”,tocmai de aceea am scris despre acest serial.De abia aștept să îl urmăresc.(≧∇≦) /

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s