Secret Garden

 Secret Garden(2010)

Kim Joo-Won conduce magazinul luxos al Departamentului Roel deţinut de familia lui. Este tânăr,deştept,bogat, şi arată bine.

 Oscar este un popstar celebru din întreaga Asie, dar nu are talent muzical.  Joo-Won şi Oscar sunt veri, mereu  în competiţie.

 La cererea lui Oscar, Joo-Won se duce să o aducă pe actriţa Park Chae-Rin de pe platourile de filmare. Joo-Won o confundă pe Gil Ra-Im,o cascadoare al cărui trup este obiectul invidiei ale actriţelor de top precum Park Chae-Rim şi o aduce pe  Ra-Im la un hotel. Oscar a făcut această cerere pentru a o preveni pe Park Chae-Rin de la dezvăluirea relaţiei dintre cei doi în presă. La hotel, Joo-Won descoperă că pe femeia care a adus-o nu este actriţa Park Chae-Rim ci,o cascadoare. În tot acest timp, Joo-Won începe să formeze sentimente profunde pentru cascadoarea agresivă, deşi nu este genul său. Într-o bună zi, pe insula  Jeju, Ra-Im şi Joo-won dau peste un restaurant misterios din pădure numit „Secret Garden„. Ceea ce este şi mai ciudat,este faptul că proprietarul restaurantului „Secret Garden” pare că îi cunoaşte.Propietarul le dă sticle de vin. În acea noapte, Joo-Won şi Ra-Im beau din sticlele de vin separat. În ziua următoare,cei doi descoperă că trupurile lor au fost schimbate!( ゚ Д゚)

Acest serial,în ciuda faptului că este o fantezie,mi-a plăcut modul de abordare al rolului din acest serial,cu totul diferit al actriţei Ha Ji Won,pe care o cunoaştem din seriale precum Damo,Hwang Jin Yi.Iar Hyun Bin, îl cunoaştem din serialul The Snow Queen,a realizat un rol destul de bun.

Serialul Secret Garden,produs de SBS este alcătuit din 20 de episoade.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Secret Garden&8221;

  1. Mi-a placut foarte mult ideea serialului si fazele amuzante,radeam cu pofta cand auzeam ce spun… Insa nu pot spune ca se afla printre preferatele mele,caci,de multe ori,devenea plictisitor…

    • Da,într-adevăr unele faze din acest serial erau amuzante şi nu putem uita de şarmul celor doi-Joo Won & Ra Im,s-au completat perfect ^ . ^ ♡ ^ . ^,treceau uşor de la antipatie la simpatie.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s