Prétear

 Prétear(2001)

Himeno Awayuki era o fată obişnuită de 16 ani până când tatăl ei s-a căsătorit cu o femeie bogată. De atunci, a fost percepută ca o străină de către surorile ei vitrege şi colegii de şcoală.Mai târziu Himeno descoperă de la cei şapte oameni numiţi Leafe Knights că  numele ei real este Prétear, o fată care are capacitatea să controleze natura cu ajutorul puterii celor de la Leafe Knights şi să oprească fiinţa malefică pe nume Prinţesa Dezastrului.

Hayate este Cavalerul Vântului. Hayate este iniţial reticent cu privire la Himeno, refuzând să o recunoască drept noua Prétear datorită unei experienţe din trecut. După ce o testează pe Himeno prin diferite moduri, Hayate o acceptă ca noua Prétear, într-un final se îndrăgosteşte de ea. În încercarea de a o veghea şi proteja pe Himeno, Hayate îşi ia o slujbă alături de tatăl ei lucrând la conac.

Sasame este Cavalerul Sunetului iar ca slujbă lucrează la radio, discutând despre problemele oamenilor în direct. Sasame o ajută pe Himeno să îşi îmbunătăţească abilităţile ca Prétear, arătândui cum să îşi folosescă puterile, ca Sonic Arrow şi dândui sfaturi.

Himeno Awayuki După moartea mamei şi recăsătoria tatălui ei, Himeno este trimisă într-un stil de viaţă al societăţii burgheze. Cu toate acestea, Himeno are mari dificultăţi în acomodarea cu noua sa viaţă. Alienarea lui Himeno se măreşte şi se îndoieşte de locul ei la noul stil de viaţă,îi întâlneşte pe Hayate şi pe ceilalţi Leafe Knights, care îi vor spune că este membra Prétear de care au nevoie pentru a salva lumea.În tot acest timp,pe care Himeno îl petrece ca noua Prétear, se îndrăgosteşte de Hayate. Himeno se simte oarecum distantă faţă de familia sa,precum Cinderella.  (#^.^#)

Anime-ul  PrétearThe New Legend of Snow White”este alcătuit din 13 episoade.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Prétear&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s