Kaze no Stigma

Kaze no Stigma/Stigma of the Wind(2007)

Ayano este moştenitoarea casei Kannagi, o casă ce are legătură cu spiritul focului, ai căror membri folosesc cu toţii focul. În afară de vărul său, Kazuma. După ce a fost învins de Ayano,tatăl lui l-a dat afară din casă din cauza ruşinii. Kazuma a fugit şi şi-a schimbat numele în Yagami. A semnat un contract cu spiritul vântului şi devine astfel un puternic folositor al vântului. După 4 ani, se reîntoarce.

În urmă cu patru ani, Kazuma Kannagi a fost învins de către verişoara sa Ayano Kannagi pentru dreptul de a fi succesorul Enraiha, o sabie dăruită familiei Kannagi. Înfrângerea sa,împreună cu lipsa talentului pentru En-Jutsu, arta focului, specialitatea familiei Kannagi, s-a terminat cu înlăturarea lui din familie. Acum, Kazuma se reîntoarce sub numele de Kazuma Yagami, un maestru talentat al stilului Fū-Jutsu, arta vântului.

Ayano Kannagi,are 16 ani ,este talentată în stilul En-Jutsushi şi este succesoarea familiei Kannagi. Este arogantă şi iraţională,de obicei acţionează de una singură în timp ce  încalcă ordinele. Cu toate că pare indisciplinată, este mândră de moştenirea ei. De câte ori familia ei are probleme, Ayano nu vede că politica familiei Kannagi a cauzat problema de prima dată, considerând că nu este nimic neînregulă cu modul în care familia Kannagi realizează lucrurile.

În ciuda faptului că declară faptul că îl urăşte pe Kazuma, Ayano se îndrăgosteşte de el,dar este de obicei supărată când se ia de ea şi este determinată să îşi arate furia de câte ori se apropie de altă femeie. Realizează mai târziu că de fapt este îndrăgostită de el. Kazuma este singura persoană pe care îl consideră la fel de puternic ca prezenţă şi putere decât propriul său tată.

Puterea lui  AyanoCrimson Flame”, cu toate că nu este încă capabilă să o controleze complet. Deţine de asemenea Enraiha,sabia sacră a familiei Kannagi, pe care a câştigat-o învingându-l pe Kazuma la ceremonia de succesiune cu patru ani în urmă,dinaintea începerii acestei povestiri.Sabia are proprietăţi ale focului şi poate fi convocată de către Ayano În orice moment.

Kazuma Yagami este fostul membru al casei Kannagi. A fost înlăturat de familie de tatăl său după ce a fost învins de Ayano în timpul Ceremoniei de Succesiune pentru Enraiha,sabia sacră al familiei sale. Din moment ce Kazuma este fiul din familia propriu zisă, declarându-l succesor legitim, chiar şi propriul tată considerându-l o ruşine din lipsa puterii de a folosi magia focului, specialitatea familiei sale. După patru ani, la vârsta de 22 de ani, se reîntoarce în Japonia ca un maestru priceput al artelor vântului.

Secretul noii sale puteri este statutul de „Contractor„, acest lucru însemnând faptul că a realizat un contract cu regele spiritului vântului, făcându-l cel mai puternic utilizator de magie din lume. Acest contract se manifestă printr-o transformare fizică care-i cauzează lui Kazuma transformarea ochilor săi în culoare albastră.

Ren Kannagi este fratele mai mic a lui Kazuma. O admiră pe Ayano Nee-sama şi practic îl idolarizează pe Kazuma Nii-sama, declarând faptul că doreşte să fie la fel de puternic pentru a proteja pe toată lumea. Ren are aspectul unui bishōnen.Datorită acestui lucru, Ren pare să fie foarte popular la şcoala sa, excelând în studiile şi în abilităţile sportive.

Anime-ul  Kaze no Stigma/Stigma of the Wind,este alcătuit din 24 de episoade.

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Kaze no Stigma&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s