The Return of Iljimae

 Moon River/ The Return of Iljimae(2009)

Reîntoarcerea lui  Iljimae este bazat pe serialul „Iljimae” unde rolul principal a fost interpretat de actorul Lee Joon-Ki. În această nouă versiune, Iljimae (interpretat de actorul Jung Il-Woo), se reîntoarce pentru a-l întruchipa pe eroul din timpul dinastiei Joseon. Iljimae,nu a  avut o viaţă uşoară;Iljimae a fost abandonat  la naştere  în mod forţat iar într-un final trimis în China pentru a fi adoptat de o familie cumsecade. Cu toate acestea, mai târziu descoperă adevărul după ce a crezut că era chinez şi fiul biologic al „părinţilor săi”. Această dramă ne va trimite într-o călătorie înapoi în Coreea, unde Iljimae încearcă să o găsească pe mama lui biologică…şi să salveze vieţi în tot acest timp. O altă schimbare de situaţie din acest serial este personajul Wol-Hee care se întâmplă să semene identic cu prima lui iubire şi faptul că mama lui este acum o gisaeng   captând atenţia unui soldat…

Această dramă artistică şi deosebită ne va trimite într-o eră diferită unde iubirea,speranţa şi faptele eroice există,datorită lui Iljimae..

Serialul  ‘Moon River/ The Return of Iljimae’ produs de MBC,este alcătuit din 24 de episoade.

Reclame

10 gânduri despre &8222;The Return of Iljimae&8221;

   • Ce păcat că nu l-ai putut vedea de la început,chiar merită văzut iar serialul „Chip de Copil/Babyfaced Beauty” este un serial deosebit,se întâmplă să ratez un episod dar recuperez într-un fel sau altul.^.^

   • Ahaaa…deci sub denumirea asta de roman medieval era reintoarcerea lui Iljimae 😀 Merci 🙂
    Eu nu am rabdare sa le vad pe tvr 😀 ma uit pe net.
    Eu am inceput acum cateva luni sa vad Iljimae, primul facut, dar nu am ajuns sa il termint.O voi face la un moment dat. Din cate stiu, practic asta e cel care respecta cat de cat povestea lui Iljimae. Primul serial din cauza disputelor pentru scenariu si a drepturilor de autor a fost putin modificat.

    Seara faina!

   • Serialul istoric „Iljimae”l-am văzut deja iar „Return of Iljimae” este pur şi simplu captivant,,e ca şi cum aş citii o carte după modul cum este realizat.(^.^)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s