Toradora!

 Toradora!(2008)

În ciuda faptului că Ryuji Takasu are o personalitate bună, privirea sa îl face să arate ca un delincvent intimidant. Reordonarea  claselor în cel de-al doilea an de liceu îl reuneşte cu prietenul său cel mai bun, Yusaku Kitamura şi iubirea lui ascunsă, Minori Kushieda. Alături de cei doi se alătură prietena cea mai bună a lui Kushieda, Taiga Aisaka. Fizicul ei delicat este în contrast cu personalitatea ei brutală. Este îndrăgostită în secret de Yusaku  Kitamura, Taiga este de acord să îl ajute pe Ryuji cu iubirea lui atâta timp cât el o ajută cu iubirea ei.

Ryūuji Takasu.Locuieşte cu mama lui fără un tată alături iar din această cauză, Ryūji a învăţat să gătească şi totul în jurul lui să fie curat(ajungând până la obsesie ^.^)şi îi place să coasă.Este îndrăgostit de  Minori Kushieda,o fată de vârsta lui din aceeaşi clasă. Are un papagal pe nume”Inko-chan”. Ryūji o ajută adesea pe Taiga cu treburile casnice pe care nu le poate face singură. La şcoală este cunoscut ca „singurul care o poate opri pe palmtop tiger”, nickname-ul lui Taiga. Sentimentele  şi relaţia lui cu Taiga încep să se schimbe pe măsură ce petrec mai mult timp împreună de-a lungul serialului. ♥

Taiga Aisaka eate o fată din clasa lui Ryūji. Deoarece îi plăcea să repeadă pe ceilalţi într-un mod brutal şi din cauza staturii sale mici, este poreclită”Palmtop Tiger”.Datorită înfăţişării sale drăgălaşe(descrisă ca o păpuşă de către Ryūji),primeşte adesea confesiuni de la băieţii de vârsta ei, dar îi refuză pe toţi,chiar şi pe Yūsaku Kitamura (regretând mai târziu). Provine dintr-o familie înstărită şi nu ştie să facă treburi casnice. Când îl întâlneşte pe  Ryūji şi află de aptitudinile lui domestice,ajunge să se încreadă în Ryūji pentru a curăţa după ea. Pe lângă faptul că doarme acasă la ea şi merge la şcoală,petrece majoritatea timpului ei acasă la Ryūji; atât de mult încât este aproape considerată un membru al familiei. La începutul serialului,este entuziasmată de bunul său prieten Yūsaku Kitamura şi devine emoţionată ori de  câte ori apare în faţa ei. Din această cauză, Taiga şi Ryūji se aliază pentru a se ajuta reciproc în relaţiile cu cei mai buni prieteni. Cu toate că îl tratează rău la început pe Ryūji , sentimentele ei încep să se schimbe pe măsură ce petrece mai mult timp cu el.

 Minori Kushieda este o fată din clasa lui Ryūji şi o bună prietenă cu Taiga. Este cunoscută după apelativul”Minorin”. În contrast cu firea violentă a lui Taiga, Minori zâmbeşte întotdeauna şi este voioasă. Este atletică şi este căpitanul clubului de softball al şcolii.

Yūsaku Kitamura este în clasa lui Ryūji,îi este cel mai bun prieten. Este vice preşedintele din consiliul elevilor,reprezentantul clasei şi căpitanul echipei de băieţi al clubului de softball al şcoliil. Yūsaku poartă ochelari şi are o personalitate perseverentă. Ca vice preşedinte al cosiliului elevilor,într-un final se îndrăgosteşte de preşedinta consiliului, Sumire Kanō.

Ami Kawashima este prietena din copilărie a lui Yūsaku care se transfer în clasa lui pe la mijlocul celui de-al doilea an de liceu.Este întotdeauna bună şi generoasă cu toată lumea,deşi nu este adevărata sa fire. În realitate este arogantă şi nu ezită să folosească cuvinte dure împotriva celorlaţi .Taiga îi spune lui Ami Baka-chi (Stupid Chihuahua). În ciuda acestui lucru, Ami o invidiază câteodată pe Taiga  din moment ce nu poate fi întotdeauna onestă.

Anime-ul Toradora! este alcătuit din 25 de episoade.

Reclame

10 gânduri despre &8222;Toradora!&8221;

  1. Nu am mai vazut desene produse in ASia de multa vreme. De fapt, in afara de Tom si Jerry agatat pe cartoond din cand in cand, nu m-am oprit spre ceva anume in ultimii 2-3 ani. Nu stiu daca sunt la fel de reusite ca acelea din anii 90, dar mereu au avut o calitate superioare celorlalte.

    • Trebuie urmărit!Și mie îmi place cum sunt desenate personajele şi ceea ce au de spus în acest serial.Iar melodiile de Opening/Ending sunt excepţionale. (*^▽^*)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s