The Moon That Embraces the Sun

The Moon That Embraces the Sun/ Haeleul Pum-eun Dal/The Sun and the Moon(2012)

Acţiunea acestui serial este plasată în perioada Dinastiei Joseon, unde portretizează iubirea secretă dintre  Lee Hwon, un rege fictiv al Dinastiei Joseon şi  Wol, o femeie şaman.

Yeon Woo, care s-a născut într-o familie nobilă şi de care prinţul încoronat Lee Hwon s-a îndrăgostit la prima vedere din tinereţe, devine prinţesă încoronată după ce a fost cerută în căsătorie de Lee Hwon.  Lui Yeon Woo i se pregăteşte o înscenare, prinsă la mijloc şi crezând că va fi executată de oamenii care sunt atât de geloşi şi temători de frumuseţea şi inteligenţa ei de pe vremea când era doar o copilă.

Yeon Woo este salvată de o femeie şaman după ce asasinii ei au abandonat-o deoarece credeau că era moartă. Îşi pierde memoria şi urmează să crească alături de mama sa adoptivă sub numele de  Wol, iar mai târziu devine şaman.

Lee Hwon a devenit un rege nemilos, insensibil şi nepăsător după ce a pierdut-o pe iubita lui Yeon Woo iar din întâmplare o întâlneşte pe Wol, care se aseamănă cu Yeon Woo. Lee Hwon începe să revină la personalitatea lui iniţială după ce o întâlneşte pe Wol, dar este din nou în dilemă cu privire la adevărul că mama şi sora lui ar fi în spatele complotului cu privire la moartea lui Yeon Woo.Pe de altă parte,în viaţa lui Yeon există trei bărbaţi care par a fi devotaţi şi cu suflete sincere, ajutând-o să îşi recapete memoria,dar într-un final îl alege tot pe Lee Hwon.

Serialul “The Moon That Embraces the Sun/ Haeleul Pum-eun Dal/The Sun and the Moon”produs de MBC, este alcătuit din 20 de episoade. 

Reclame

6 gânduri despre &8222;The Moon That Embraces the Sun&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s