Warrior Baek Dong Soo

 Warrior Baek Dong Soo (2011)

Drama istorică,”Baek Dong Soo/” Moosa Baek Dong Soo”,se referă la cel mai mare războinic din Joseon care a avut cel mai norocos destin al vieţii sale.Stilul său de luptă,combina diferite stiluri ale artelor marţiale din Coreea,Japonia şi China..După spusele sale”Persoana care cunoaşte sufletul poporului poate salva ţara!”.

Acţiunea acestei drame se desfăşoară în timpul domniei regelui Jeongjo(1752-1800).Jeongjo(Yi San)era fiul Prinţului Moştenitor Sado,cel care a sfârşit într-un cufăr de orez închis de propriul tată,regele Yeongjo.

Yeo-woon,un maestru al sabiei,un foarte bun arcaş,un călăreţ desăvârşit şi foarte bun în practicarea artelor marţiale. Este rivalul lui Baek Dong-soo,un membru important al unei organizaţii secrete,organizaţie care urmăreşte asasinarea regelui Jeongjo.

Hwang Jin-Joo, este o femeie foarte puternică. Este mult mai bună decât majoritatea războinicilor în mânuirea sabiei.Nu se teme de nimic.

Yoo Ji Sun,este descendenta lui Yoo Sang Do, care a fost gardianul Prinţului Moştenitor SoHyun şi al Prinţului BongRim.

Kim Kwang-Taek,este un maestru al sabiei.Nici măcar ChunCer-,JiPământ-,InOm-membrii ai grupului „Hoksa Chorong”nu vor cu adevărat să lupte cu el.Devine profesorul de arte marţiale a lui Baek Dong Soo.

ChunCer, pe numele real Wang Yong, este singurul maestru care se poate măsura cu Kim Kwang-Taek.Este adevăratul lider al grupului „Hoksa Chorong”şi ultimul maestru de care trebuie să treacă Yeo Woon şi Dong Soo. Serialul „Baek Dong Soo/” Moosa Baek Dong Soo”,produs de SBS,este alcătuit din 29+1 Special.

Reclame

6 gânduri despre &8222;Warrior Baek Dong Soo&8221;

  • „Warrior Baek Dong Soo”,este un serial excepţional.Scenele de luptă aduc cu cele din serialul „Chuno”-Vânătorii de sclavi.M-a atras în mod special datorită faptului că în acest serial apare personajul istoric,Yi San(Regele Jeongjo)al dinastiei Joseon.Mi-a plăcut în mod deosebit serialul „Yi San”-Furtună la Palat(2007).☺
   Să sperăm că îl vor da la T.V.Chiar merită!

 1. Este un film de excepţie! Cine nu l-a văzut, să facă tot posibilul să-l urmărească. După JUMONG şi REGATUL VÂNTURILOR este următorul mare film. De la cap la coadă, drama însoţeşte acţiunea care scoate în evidenţă PRIETENIA, CINSTEA, ONOAREA, mai presus de apartenenţa la o castă sau alta.

  • Războinicul Baek Dong Soo un kdrama istoric captivant. Povestea, scenele de luptă, interpretarea actorilor, locațiile de filmare, muzica au fost pe măsura așteptărilor.
   Jumong-The Book Of Three Han și The Kingdom of the Winds/Regatul Vânturilor alte două seriale istorice la fel de surprinzătoare precum acesta. ^ ^

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s