The Princess’ Man

The Princess’ Man(2011)

Această dramă portretizează perioada din timpul Regelui  Munjong, Regele Danjong şi Regele Sejo ai erei Joseon. Când tatăl Regelui Danjong, Regele Munjong al  Dinastiei Joseon a trecut în nefiinţă, avea doar 12 ani, din această cauză, guvernul era condus de Premierul Hwang Bo In şi de Vice-Premierul, Generalul Kim Jong So.

 Regele Munjong este fiul Regelui Sejong cel Mare, fraţii Regelui Munjong: Prinţul Su Yang (Regele Sejo) şi Prinţul Anpyeong încercau să preia controlul asupra Regatului care era condus de Premierul Hwang Bo In şi Generalul Kim Jong So. În anul 1453, Prinţul Su Yang l-a omorât pe Generalul Kim Jong So şi l-a trădat pe propriul său frate trimiţându-l la moarte. În anul 1455, l-a sfătuit pe Regele  Danjong să abdice şi a preluat controlul asupra regatului ca al 7-lea Rege al Dinastiei Joseon. Prinţul Su Yang devine apoi cunoscut ca Regele Sejo al Dinastiei Joseon.

Acţiunea dramei “The Princess’ Man”arată ce s-a întâmplat cu un an în urmă de petrecerea acestui eveniment de răzbunare,gelozie,sângeros.Ne aflăm în anul 1452. Prinţul Su Yang a aranjat o căsătorie între frumoasa lui fiică cea mare,Prinţesa Se Ryung şi fiul cel mic al Generalului Kim Jong So,Kim Seung Yu. Iniţial Prinţesa Se Ryung este curioasă cu privire la viitorul ei soţ,iar cu ajutorul Prinţesei Kyung Hye, are prima sa întrevedere cu Seung Yu la palat. Seung Yu este profesorul Prinţesei Kyung Hye iar într-o bună zi înainte de a veni  Seung Yu, ea se furişează din palat în timp ce Prinţesa Se Ryung  este înăuntrul camerei sale prefăcându-se ca fiind Prinţesa Kyung Hye.

 Regele Munjong ştie faptul că fiul său tânăr nu va fi capabil să se descurce cu presiunea politică din partea Generalului Prinţ Su Yang iar după ce moare, doreşte ca fiica lui, Prinţesa Kyung Hye  să se căsătorească cu Kim Seung Yu,devenind astfel Prinţul Consort.

 Generalul Prinţ Su Yang care i-a propus prima oară căsătoria Generalului Kim Jong So este trădat de Generalul Kim Jong So pentru că l-a ales pe Regele Munjong în locul lui.

 Pe de altă parte, Se Ryung şi Kim Seung Yu se apropie unul de celălalat iar Se Ryung admite Prinţesei Kyung Hye faptul că Seung Yu este primul bărbat cu care doreşte să se căsătorească. Prinţesa Kyung Hye care este conştientă de căsătoria ei se îndrăgosteşte de asemenea de Seung Yu, astfel începe gelozia dintre ele. Primul lucru pe care îl face, este faptul că a dezvăluit că persoana cu care Seung Yu a vorbit şi a învăţat era Se Ryung apoi îl forţează să o uite pe Se Ryung şi începe cu planul de căsătorie aranjat de taţii lor.

 Din nefericire, Kim Seung Yu s-a îndrăgostit de Se Ryung şi trebuie să îndure o călătorie dificilă a iubirii lor.

The Princess’Man/ Kongjooui Namja ,realizat de KBS2  este alcătuit din 24 de episoade.

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;The Princess’ Man&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s