King and I

 King and I(2007)

Exista un rege,pe nume  Dan-Jong, care într-un final a fost înlăturat de un alt rege, pe nume Sae-Jo.  Tatăl lui Chuh-Sun şi bunicul lui Sung-Jong erau susţinătorii regelui Dan-Jong şi colaborau împreună în speranţa reîncoronării lui ca rege din nou. Cu toate acestea,în ultimul moment bunicul lui Sung-Jong s-a întors împotriva tatălui lui Chuh-Sun pentru a-l susţine pe regele actual!

Neavând pe cineva  alături de el,tatăl lui Chuh-Sun i-a spus soţiei sale însărcinate să plece să îşi salveze viaţa, lăsându-l să moară…

Odată cu trecerea timpului Kim Chuh-Sun se naşte şi într-un final o întâlneşte pe Yun So-Hwa de care se îndrăgosteşte.În acelaşi timp, Sung Jong ,nepotul regelui actual, se împrieteneşte de asemenea cu Chuh-Sun şi So-Hwa. În timp ce,cei trei sunt prieteni în copilărie,acest lucru se va schimba în curând când politica şi iubirea intră în joc.

King and I” va portretiza iubirea, sacrificiul,şi chiar politica cel mai bine. Cu clasa socială fiind dictată de viaţa unuia singur, vor fi Chuh-Sun şi So-Hwa capabili să se iubească aşa cum ar trebui? Sau politica şi respectul pentru rege va învinge din nou?

Serialul „King and I/Wangkwa Na”realizat de SBS este alcătuit din 63 de episoade.

Reclame

6 gânduri despre &8222;King and I&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s