49 Days

49 Days (2011)

Viaţa lui Ji-Hyun pare să fie povestea perfectă. Părinţii şi prietenii ei o admiră. Ji-Hyun este de asemenea logodită şi urmează să se căsătorească cu logodnicul său Min-Ho în doar câteva zile. Între timp Lee-Kyung  este o femeie care nu-i mai pasă de viaţa ei şi se gândeşte frecvent să se sinucidă. Lucrează în tura de noapte la un magazin convenabil,în timp ce doarme după-amiaza.

Într-o zi predestinată, Lee-Kyung coboară dintr-un autobuz şi se plimbă.Apoi stă în faţa unei străzi aglomerate  şi intenţionează  să se omoare mergând în traficul infernal. În acel moment, cineva o salvează trăgând-o înapoi.La acea vreme, Ji-Hyun,care conducea în apropiere,pune frânele,dar nu poate să evite camioneta care se oprise în mijlocul drumului.

Câteva clipe mai târziu, Ji-Hyun iese din maşina sa, năucită. Este şocată să se vadă pe ea însăşi trimisă într-o ambulanţă. Singura persoană care o poate observa stând în drum este un om pe motocicletă. Omul de pe motocicletă, Programatorul un fel de înger care aşteaptă să ia sufletele spre ultimele drumuri.

Ji-Hyun îşi urmăreşte trupul său în ambulanţă şi priveşte cum paramedicii încearcă să o readucă la viaţă. La spital, Ji-Hyun îl întâlneşte din nou pe Programator. Programatorul îi spune lui Ji-Hyun îi spune că dacă trei oameni (în afara familiei ei) varsă lacrimi din cauza condiţiei sale timp de 49 de zile, trupul ei se va trezi din comă  şi va putea trăi din nou. Ji-Hyun se gândeşte dintr-o dată la logodnicul său şi la cei doi prieteni cei mai buni şi este sigură că va trăi din nou. Pentru următoarele 49 de zile, Ji-Hyun preia corpul sinucigaşei Lee-Kyung în căutarea celor trei persoane. Ji-Hyun preia o slujbă la un restaurant deţinut de prietenul său Han Kang.

În această vreme, memoria lui Ji-Hyun începe să se întoarcă la ea. Înainte de acccident, Ji-Hyun îşi aminteşte că a mers să o vadă pe cea mai bună prietenă In-Jung pentru a se lăuda cu rochia sa de mireasă. Când a sosit, Ji-Hyun şi-a văzut cea mai bună prietenă şi pe logodnicul său stând împreună în maşină. Arătau aşa de intimi stând împreună. Apoi ea vroia să-i confrunte când s-a produs accidentul. Ji-Hyun realizează acum că nu va fi aşa de uşor să găsească trei oameni care să o iubească cu adevărat.

Serialul 49/49 Il/49 Days  produs de SBS, este alcătuit din 20 de episoade.

Reclame

4 gânduri despre &8222;49 Days&8221;

 1. Deci chiar am adorat acest serial ! A avut o tema neobisnuita,neabordata de foarte multe seriale. Da,s-au mai vazut seriale in care o fantoma poseda un alt corp,insa nu cred ca s-a mai gandit cineva la ceva asa de controversat. Si cand te gandesti ca inspiratia lor a venit dupa ,,cele 49 de zile ale implinirii unei dorinte”… Daca acest serial ar fi o persoana,i-as spune doua lucruri :
  1. Ai fost cel mai tare serial din lume !
  2. Din cauza ta am pierdut sirul serialelor istorice de pe TVR1 si m-ai transformat intr-o ,,fana euforia” :))

 2. Acel Feng Shui”49 de zile ale împlinirii unei dorinţe”este interesant,ţine doar de noi dacă avem încredere sau nu.
  Consider că acest serial are ce ne învăţa cu privire la încredere, speranţă, devotament, iubire.
  Merită urmărit, pentru cei care nu au avut încă ocazia!

 3. Stiu ca nu este la subiect, dar mi s-a parut interesant si amuzant ca parul meu e tuns cam cum este al lui Shin In Jung in poza postata de tine, doar ca bretonul meu e mai ‘scaritat’ sau ‘stratificat’ (nu stiu exact cum sa il descriu :)) ). Din pacate nu prea am timp sa urmaresc drame, pentru ca aceasta apre cu adevarat interesanta.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s