Deep Rooted Tree

Deep Rooted Tree /Ppurigipeun Namu / Tree With Deep Roots (2011)

Sejong cel Mare,este al 4-lea monarh al dinastiei Joseon, Kang Chae Yoon, este unul dintre gărzile regelui. La baza serialului stă romanul cu acelaşi nume scris de Lee Jung Myung, iar acţiunea se învârte în jurul unor crime comise asupra învăţaţilor din Jiphyeonjeon sau Sala merituoşilor, din Palatul Gyeongbok, cu 7 zile înainte de proclamarea limbii oficiale coreene, Hangul, instituită de Sejong. Învăţaţii Jiphyeonjeon au fost aleşi de rege şi au avut diverse îndatoriri, cea mai cunoscută fiind crearea compilaţiei Hunminjeongeum prin care sistemul Hangul a fost formulat întâia oară.

Kang Chae Yoon , fost sclav devenit soldat, este însărcinat cu investigarea crimelor. De asemenea acţiunea se concentrează şi pe crearea limbii coreene, fiind unul dintre elementele de bază ale serialului.

 So-Yi, este o tânără doamnă de la curtea regală care-l ajută pe regele Sejong în crearea limbii. O traumă din copilărie o lasă fără grai, dar lucrând alături de rege îşi recapătă treptat vocea.

Deşi Kang Chae Yoon este unul din oamenii regelui, din motive necunoscute, el îl consideră pe Sejong un duşman, iar tânăra So-Yi este importantă pentru amândoi. Aşadar relaţia dintre cei trei se anunţă una complicată.

Serialul “Tree With Deep Roots/Ppurigipeun Namu / Deep Rooted Tree” realizat de SBS este alcătuit din 24 de episoade.

Reclame

7 gânduri despre &8222;Deep Rooted Tree&8221;

  1. stai asa ca m-am pierdut… este difuzat pe TVR1 sau nu este la tv ? fiindca,sincer,nu am mai urmarit serialele de pe tvr1 de cand a aparut 49 de zile pe euforia si de atunci ma uit la cele contemporane.

  2. Imediat il urmaresc pe net. Cu netul asta al meu – vodafone – care nu ma lasa sa vad vreun videoclip,decat pe cele de pe youtube la care,se exemplu,un videoclip de 3 minute astept sa se incarce vreo 30 de minute… :(:(:((

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s