Gye-Baek

Gye-Baek(2011) 

Generalul Gye-Baek al regatului Baekje şi cei 5.000 de soldaţi ai săi se luptă împotriva dinastiilor  Silla şi Tang .  

Regele Moo, este regele regatului Baekje, dar regele nu deţine puterea absolută şi nu îşi poate proteja prima sa soţie, regina Sun-Hwa şi primul lui fiu Ui-Ja. Deoarece regina Sun-Hwa este fiica regelui regatului Silla, regina Sun-Hwa şi primul ei fiu, Ui-Ja se tem să nu fie asasinaţi. La fiecare intentare de acest fel gardianul lor, Moo-Jin le salvează vieţile. Regele Moo o are de asemenea pe a doua sa soţie, Sa Taek Bi. Este fiica celui mai puternic nobil Sa Taek Ju Duk. De fapt tatăl ei, Sa Taek Ju Duk şi ea însăşi Sa Taek Bi deţin controlul regatului Silla şi au creat grupul secret „Wi Jae Dan” pentru a-i asasina pe regina Sun-Hwa şi pe fiul său prinţul Ui-Ja. A doua soţie, Sa Taek Bi doreşte ca fiul său Kyo-Ki să preia tronul.

A doua soţie, Sa Take Bi şi oamenii săi plănuiesc să-i  acuze pe prima soţie, regina Sun-Hwa şi pe gardianul ei Moo-Jin de spionaj. Regina Sun-Hwa şi prinţul Ui-Ja sunt capturaţi şi ţinuţi captivi în locaţii diferite. Gardianul Moo-Jin este prins şi torturat sever. Regele Moo îngenuchează în faţa lui Sa Taek Ju Duk şi imploră pentru viaţa primei sale soţii regina Sun-Hwa. Sa Taek Juk Duk îl refuză pe regele Moo.

Între timp, a doua soţie Sa Taek Bi vrea să îl salveze pe gardianul Moo-Jin. Când erau tineri Sa Taek Bi îl iubea pe Moo-Jin şi încă îl iubeşte până în zilele noastre. Sa Taek Bi îi spune apoi regelui Moo că a pregătit o cale de scăpare a primei sale soţii,regina Sun-Hwa şi a prinţului Ui-Ja de a veni spre Silla, dar Moo-Jin trebuie să rămână cu ea. Fără ca prima soţie,regina Sun-Hwa şi prinţul Ui-Ja să cunoască unde se îndreaptă, sunt plasaţi într-o trăsură. Gardianul Moo-Jin este de asemenea capabil să evadeze cu ajutorul regelui Moo. Gardianul Moo-Jin este capabil să îşi ia soţia, care este gravidă. Se alătură reginei Sun-Hwa şi prinţului Ui-Ja. La palat, a doua soţie Sa Taek Bi află că Moo-Jin a evadat. Sa Taek Bi şi grupul Wi Jae Dan se duc pe urmele lui Moo-Jin şi alaiului. În tot acest timp, prima soţie,regina Sun-Hwa află că se îndreaptă spre Silla. Îi spune fiului său Ui-Ja că nu este un spion şi nu v-a merge spre Silla, deoarece ea şi fiul său sunt Baekje. Prima soţie,regina Sun-Hwa îşi taie gâtul cu un cuţit şi moare. Moo-Jin şi soţia sa gravidă se separă de prinţul Ui-Ja pentru a găsi un loc liniştit unde să se odihnească. Între timp, prinţul Ui-Ja se îndreaptă către palat, în timp ce a doua soţie Sa Taek Bi şi grupul Wi Jae Dan îi încercuieşte pe toţi..

 Serialul Gye-Baek,produs de  MBC este alcătuit din 36 de episoade.


Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s