Wedding Peach(manga)

Wedding Peach

Momoko Hanasaki (Wedding Peach) Momoko este înger pe jumătate din partea mamei şi îi este dată puterea de a se transforma în Wedding Peach, un înger al iubirii (Love Angel) însărcinat   lupte împotriva diavolilor care intenţionează să distrugă iubirea. Ca multe fete de la şcoala ei, ea este amorezată de Yanagiba în primul sezon. În cel de-al doilea sezon dezvoltă sentimente pentru Yousuke, cu care se mărită în versiunea manga. Dragostea dintre Momoko şi Yosuke este atât de puternică deoarece în ultimul episod se arată că iubirea lor a salvat lumea în ciuda speciei diferite. În ultimul episod, Momoko şi Yousuke sunt arătaţi că privesc răsăritul soarelui pe timpul genericului.

Yuri Tanima (Angel Lily) Una dintre cele mai bune prietene ale lui Momoko. Yuri este foarte manierată şi politicoasă. Trăieşte cu mama (un designer de rochii de mireasă) şi tatăl său. Ea este de fapt Love Angel Lily, renăscută pe Pământ ca om. A avut o relaţie apropiată cu îngerul Limone ca înger iar această iubire continuă până în viaţa ei actuală. În versiunea manga, se mărită într-un final cu Limone/Yanagiba după ce şi-a amintit de trecutul său ca înger. În anime, episodul „The Last Wedding” Yuri şi Yanagiba privesc răsăritul de soare împreună cu Momoko, Yousuke, Hinagiku, Takuro, Jama-P şi Scarlet.

Hinagiku Tamano (Angel Daisy) Altă prietenă apropiată a lui Momoko. Hinagiku este o băieţoasă cu păr scurt care practică judo. Familia ei este alcătuită din mama, tatăl şi fratele mai mic. Cu toate că în exterior este băieţoasă, Hinagiku are şi o latură sensibilă (care tinde să o ascundă de câte ori este posibil). La fel ca Yuri, era un înger renăscut pe Pământ sub formă umană. Se îndrăgosteşte într-un final de prietenul din copilărie Takuro (în versiunea manga, se mărită cu el). În episodul final al serialului este arătată cu Takuro privind răsăritul de soare cu restul grupului.

Scarlett Ohara Al patrulea Love Angel, Salvia este o singuratică cu tendinţă neiertătoare şi violentă. Doreşte mai degrabă să distrugă răul decât să îl purifice ca celelalte fete. Un înger pur, îşi însuseşte numele de Scarlett O’Hara în lumea umană. Salvia încă poartă răni emoţionale din timpul când şi-a pierdut cel mai bun prieten(Freesia) din cauza unui atac al răului. Le ia ceva timp pentru celelalte Love Angels pentru a o scăpa de latura ei dificilă, deşi într-un final se alătură cu ele. În al doilea episod DX, ea se bucură de o relaţie iubitoare (predestinată) cu un om de afaceri pe nume Clark Oasis.

Istoricul lui Scarlett variază în versiunea originală manga. Este un înger reîncarnat la fel ca Yuri şi Hinagiku, şi este o elevă transferată(pe jumătate japoneză) din America care şi-a recâştigat amintirile de când era mică. Se mută în Japonia pentru a fi mai aproape de celelalte Love Angels. Poartă o ură împotriva diavolilor deoarece au omorât-o pe Celeste (cunoscută de asemenea ca mama lui Momoko, Sakura), îngerul pe care ea , Lily şi Daisy au fost trimise pentru a o proteja. Scarlett este prima care şi-a amintit de viaţa ei din trecut deoarece şi-a redobândit amintirile la o vârstă fragedă. Pe măsură ce încearcă să se împrietenească cu ceilalţi îngeri, încă simte că trebuie să o îndepărteze pe Momoko de Yousuke. Într-un final ajunge să le accepte iubirea, mergând mai departe cu propria ei viaţă. În epilog,se mărită cu prietenul din copilărie din America, Dean Butler.

Numele lui Scarlett şi Dean au fost inspirate de Scarlett O’Hara şi Rhett Butler din romanul Gone with the Wind.

Yousuke Fuuma (Viento) Fotbalistul începător din echipa şcolii. Îi place să o tachineze pe Momoko numind-o „Momopi” (termen de alint în japoneză) în schimb, dar într-un final începe să aibă sentimente pentru ea. Mai târziu de-a lungul seriei, se descoperă că este pe jumătate demon din partea tatălui său. Deşi el şi Momoko sunt rase diferite (Momoko jumătate-înger şi Yousuke jumătate-demon) se iubesc unul pe celălalt. El într-un final învinge lupta cu el însuşi (şi tatăl său, în versiunea manga) şi într-un final se însoară cu Momoko (în versiunea manga).

Takuro Amano Un prieten mai fragil din copilăria lui Hinagiku. Dorind să fie mai puternic şi mai sigur, realizează un pact cu Igneous, care îi posedă inima şi îi controlează corpul când este timpul oportun. În anime, era îndrăgostit de Momoko; în versiunea manga, o urmăreşte în mod constant pe Momoko făcându-i pe mulţi să creadă că o plăcea pe ea dar de fapt vroia să o impresioneze pe Hinagiku. În versiunea manga, se însoară mai târziu cu Hinagiku).

Jama-P Un demon mic şi drăgălaş care îl servea pe Pluie până când a fost purificat de Wedding Peach şi a renunţat la trecutul său demonic. Devine un prieten apropiat a lui Momoko şi se preface că este o jucărie de pluş când sunt ceilalţi în jur.

Kazuya Yanagiba (Limone) Limone (semnifică lămâie în limba italiană) este un înger puternic trimis de către Aphrodite pentru a avea grijă de Momoko şi de celelalte Love Angels, oferindu-le ajutorul de câte ori putea. Pentru a rămâne aproape de ele, preia forma lui Yanagiba, un elev dintr-o clasă mai mare şi căpitanul echipei de fotbal, dar de când s-a transformat în Yanagiba, nu mai are amintiri de Love Angels sau despre el decât mult mai târziu în sezon(în anime). În Angel World, el şi Angel Lily au avut o relaţie foarte apropiată.În versiunea manga,era întotdeauna atent cu Love Angels şi a luat o identitate diferită doar pentru a rămâne aproape de ele; este capabil să oprească atacurile demonilor chiar şi în acea formă. Era de asemenea temător din cauză că a asistat la moartea lui Lily în urmă cu 100 de ani dar nu i-a putut dezvălui adevărul din cauza fricii că nu îl va crede. Cu toate acestea, Lily îşi recuperează amintirile iar în epilogul din ultimul capitol Limone şi Lily se căsătoresc.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Wedding Peach(manga)&8221;

  1. Eu nu am citit niciodata manga. am incercat sa citesc ceva ce am vazut la tv,pentru a face o comparatie,dar nu am inteles mai nimic. totusi,as putea incerca Wedding Peach. Imi poti spune unde il gasesc?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s