Itazura na Kiss

Itazura na Kiss(2008)

În povestea de comedie romantică, o elevă pe nume Kotoko îi spune în sfârşit unui coleg dintr-o clasă mai mare pe nume Naoki faptul că l-a iubit de la distanţă de când l-a văzut în prima zi de liceu. Cu toate astea, Naoki, un arătos „super-ikemen” (bărbat frumos) deştept şi bun la sport, o respinge. Destinul intervine când un cutremur îi distruge casa familiei lui Kotoko. În timp ce se reconstruieşte casa,Kotoko şi tatăl ei vor locui la casa prietenului din copilărie al tatălui său… al cărui fiu este Naoki.

Kotoko Aihara . Personajul principal femin. Ea a fost îndrăgostită de frumosul şi inteligentul Naoki Irie încă din primul an de liceu după ce i-a auzit discursul la ceremonia de deschidere. După ce noua casă modestă a fost distrusă de un cutremur, ea şi tatăl său s-au mutat la reşedinţa familiei Irie, tatăl său fiind foarte apropiat de prietenul din şcoală,tatăl lui Naoki. Se dezvăluie într-un final că şi Naoki era de asemenea îndrăgostit de ea. Kotoko nu este foarte deşteaptă, fiind în clasa F de-a lungul liceului(Clasa F este cea mai mică treaptă) şi un statut scăzut la universitatea sa. Cu toate acestea este foarte plină de viaţă. De obicei intră în belele iar Naoki o salvează de fiecare dată. După ce a venit din luna de miere cu Naoki, Kotoko decide să devină asistentă medicală, pentru a putea lucra alături de el.

Naoki Irie. Personajul principal masculin, şi soţul lui Kotoko. Nu avea niciun scop în viaţă. Dar mai târziu , datorită încurajărilor şi sfaturilor lui Kotoko, decide să devină medic. Este considerat foarte rece, având un IQ de 200 şi întotdeauna fiind numărului 1 în toate examenele. Este de asemenea un bucătar foarte bun şi un jucător de tenis excelent. Se descoperă că a fost întotdeauna îndrăgostit de Kotoko, demonstrându-i cu un sărut.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Itazura na Kiss&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s