Pretty Guardian Sailor Moon

Pretty Guardian Sailor Moon(2003)

Un mare rău, alcătuit din regina Beryl, cei patru generali ai săi, şi puterea ei demonică fără formă pe nume regina Metaria intenţionează să fure energie în aşa fel încât să controleze întreaga lume.

Cele cinci şcolăriţe,Sailor Senshi, stau în calea celor ce vor să pună stăpânire pe Terra: voioasa Usagi Tsukino, geniul Ami Mizuno, fata cu înzestrări paranormale Rei Hino, băieţoasa Makoto Kino, şi idolul J-pop Minako Aino; două fiinţe ce sunt vii şi alcătuite din pluşt sub înfăţişare de pisici(Luna şi Artemis); Mascatul în Frac, un hoţ de bijuterii care se află în căutarea Cristalului de Argint.

Mai târziu, Metaria şi Sailor Moon devin prea puternice pentru a fi oprite, iar conflictul se schimbă pentru a anula o distrugere inevitabilă a planetei Pământ.

Deşi Pretty Guardian Sailor Moon relatează prima poveste manga, există multe diferenţe faţă de manga şi anime. Acţiunea povestirii se concentrează mai mult pe viaţa fetelor ca oameni obişnuiţi şi a legăturii lor cu trecutul decât pe secvenţe de acţiune. În timp ce în primele episoade scriptul părea preluat direct din anime sau manga,din momentul în care Sailor Jupiter şi-a făcut apariţia în serial, acţiunea a urmat propria sa direcţie. Legătura dintre Usagi şi Rei se aproprie de cea bazată în manga; iar în timp ce au neînţelegerile lor , nu se ajunge la un nivel ridicat ca în anime.

Una dintre cele mai mari schimbări asupra personajului Minako Aino, care, decât să fie un fată obişnuită printre celelalte senshi, este un idol pop renumit. Când este prezentată, se luptă contra nedreptăţilor sub numele de”Sailor V” (la fel ca celelalte versiuni), şi face o referire subtilă la viaţa dublă în muzica ei. Cântecul ei cel mai cunoscut „C’est La Vie (Watashi no Naka no Koisuru Bubun)” – „Sailor V”(Sērā Bui)şi Se Ra Vi.

Cu noua adaptare al serialului,anumite personaje au fost modificate pentru a da noutate şi originalitate.Noi aspecte şi forme includ pe Sailor Luna, Dark Sailor Mercury, şi Princess Sailor Moon. Un nou personaj, Mio Kuroki, este de asemenea prezentat.

Serialul Pretty Guardian Sailor Moon(PGSM)este alcătuit din 49 de episoade + 2 episoade speciale + Concert.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Pretty Guardian Sailor Moon&8221;

  1. Anul pus de tine e 2003? Nu stiam ca au mai facut un live-action de curand. Wow… Ce super:D Acest anime este dupa parerea mea clasat printre cele epice nu numai pentru numarul de episoade ci si pentru ca ramane etern in inimile naostre

    • „Pretty Guardian Sailor Moon”este un live action realizat în perioada 2003-2004 (este singura producţie) şi este cu totul diferit faţă de anime-ul „Bishōjo Senshi Sailor Moon”(1993) sau manga-ul „Sailor Moon”(1992).

      • E clar ca am uitat ce si cum, multumesc ca m-ai lamurit :”> Am uitat ca live-action-ul era din 2003, mereu aveam impresia ca a fost facut mai demult, nu stiu de ce…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s