Full Moon o Sagashite

Full Moon o Sagashite(2003)

Mitsuki Koyama în vârstă de 12 ani este o cântăreaţă talentată ce visează să devină un idol pop, dar este afectată de sarcoma, şi se poate vindeca doar printr-o operaţie lucru ce i-ar dăuna corzilor vocale şi abilitatea de a mai cânta. Tumoarea din gâtul ei îi afectează respiraţia sau de a cânta cu voce înaltă. Pe deasupra, bunica ei urăşte muzica, şi se opune dorinţei lui Mitsuki de a da o audienţă. Visele ei par imposibil de realizat, până într-o bună zi când este vizitată de doi shinigami pe care doar ea îi poate vedea. Fără să ştie că Mitsuki îi poate auzi, ei discută despre faptul că ea mai are doar un an de trăit.

Realizând că nu mai poate aştepta pentru a-şi îndeplini visul, fuge de acasă şi de shinigami pentru a încerca o audiţie la o competiţie de cântat. Cu toate astea, shinigami o prind înainte de a putea da o audiţie. Mitsuki îl convinge pe unul dintre shinigami, Takuto, pentru a face o înţelegere cu ea—dacă ea va pleca încet până expiră un an, el o va ajuta să devină o cântăreaţă pentru a putea pleca din această lume fără regrete. Takuto îi dă abilitatea de a se transforma într-o fată de 16 ani sănătoasă care nu suferă de afecţiunea ei. Deşi există multă competiţie, este capabilă să câştige pe juriu cu entuziasmul său pentru cântat şi vocea ei excelentă. Pentru a-şi ascunde identitatea adevărată, îşi alege numele de scenă Fullmoon.

Mitsuki decide să devină o cântăreaţă cu doi înainte de sosirea celor doi shinigami, când avea 10 ani. Mitsuki a făcut o promisiune cu Eichi Sakurai, un băiat de 16 ani pe care l-a întâlnit la orfelinat, ca atunci când se vor revedea , amândoi vor fi aproape de visele lor. Eichi vroia să devină un astronaut iar Mitsuki vroia să devină o cântăreaţă. La scut timp după aceea, Eichi a fost adoptat şi a emigrat în America înainte ca Mitsuki să îşi exprime sentimentele pentru el. Mitsuki speră că dacă va deveni un idol celebru, Eichi va putea să o audă cântând şi să îşi dea seama de sentimentele ei pentru el.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Full Moon o Sagashite&8221;

  1. O ador pe Arina Tanemura si aceasta povestioara este, dupa parerea mea, printre cele mai bune dupa Kamikaze Kaitou Jeanne, care este atat manga-ul cat si anime-ul meu preferat al tuturor timpurilor.

    • “Kamikaze Kaitou Jeanne” şi “Full Moon o Sagashite” se numără printre manga-urile şi anime-urile care mi-au plăcut şi într-adevăr autoarea acestor publicaţii are un stil de a povesti cu totul aparte.Cât despre anime,melodiile interpretate de Myco precum “Eternal Snow”,”Myself”,”Star Dust” sunt minunate.Povestea este emoţionantă dar, are şi părţi optimiste prin care ne face să privim către un viitor promiţător.

      • Eh, normal ca are si parti pozitive, chair imi palce cum le imbina atat de bine, uneori parca uiti de problema pe care o are Mitsuki si te afunzi in momentele bune. Dar trebuie sa recunosc ca pe mine m-a impresionat adanc unul dintre punctele culminante din anime (nu vreau sa fac spoilere). Tin minte si acum ca am plans timp de cateva episoade atunci cand le-am vazut, atat de mult m-am atasat de personaje.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s