Gokusen

Gokusen (2002)

Este povestea unei profesoare tinere şi idealistă, care se înscrie la liceul Shirokin Gakuen cu speranţa de a schimba vieţile elevilor. Yamaguchi Kumiko (Nakama Yukie)se schimbă când descoperă că va fi profesoara clasei 3-D, cea mai dificilă din liceu. Elevii au părul vopsit în multe culori,uniforme dezordonate, şi nu îi arată niciun respect. Șeful clasei, Sawada Shin este leneş dar inteligent şi îi prezintă interes lui Yamaguchi când îşi dă seama că este foarte diferită de ceilalţi profesori. Elevii încearcă să o supere pentru a o face să renunţe, dar încercările lor nu îi duc prea departe.

Ceea ce clasa şi restul şcolii nu ştiu este că Yamaguchi Kumiko este de fapt a 4-a moştenitoare din generaţia grupului Ooedo, un faimos clan yakuza. Chiar dacă familia ei ar dori ca ea să preia titlul Ojou când bunicul ei va muri, au acceptat faptul că Yamaguchi ar prefera mai degrabă să fie profesoară.

Într-un final, elevii învaţă să îşi respecte profesoara din cauza devotamentului faţă de ei, şi chiar să îi dea o poreclă:Yankumi.

Serialul Gokusen este alcătuit din 3 sezoane plus Gokusen-filmul 2009.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s