UFO Baby

UFO Baby(Daa!Daa!Daa!) (2002)

Miyu Kouzuki este o elevă de clasa a VIII-a care are părinţii plecaţi în Statele Unite pentru a lucra la NASA şi i-au aranjat să stea la vechiul prieten al familiei, Hōsho Saionji, un călugăr care locuieşte la un vechi templu de pe deal. Cu toate astea, călugărul pleacă imediat după aceea în India pentru o călătorie lungă, permiţându-i lui Miyu să stea în aceeaşi casă cu fiul său, Kanata.

Deodată, un UFO ce transporta un bebeluş extraterestru,pe nume Ruu, alături de motanul „sitterpet”, Wannyā, sosesc după ce au fost separaţi de pe propria lor planetă, numită Otto, din cauza căderii într-o gaură neagră interplanetară, o distorsiune a timpului care transportă obiecte de-a lungul mai multor regiuni, planete şi spaţii temporale. Nu se pot reîntoarce pe planeta lor deoarece este mult prea greu să stabilească un contact, astfel Wannyā îi cere lui Kanata şi Miyu să le permită să locuiască cu ei. Ei sunt de acord. Miyu şi Kanata învaţă de la Wannyā că locuitorii de pe Planeta Otto arată identic cu oamenii şi chiar el însuşi este capabil să se transforme în oameni,animale şi obiecte.

Miyu şi Kanata simt o afecţiune puternică pentru bebeluşul Ruu, care la rândul său se ataşează de ei deoarece amândoi au trăsături asemănătoare cu părinţii lui naturali. Miyu,Kanata şi Wannyā depun mari eforturi pentru a-l ajuta şi proteja. De-a lungul poveştii, personajele trec prin situaţii hilare dar ajung să poarte o iubire enormă unul pentru celălalt. La finalul povestirii vine în ajutor o echipă de salvare din spaţiul interstelar pentru ai reîntoarce pe Ruu şi Wannyā pe Planeta Otto în siguranţă iar Miyu pleacă singură să urmeze cursurile unei şcoli. După nişte ani Miyu şi Kanata se reîntâlnesc, se căsătoresc,au o fiică pe nume Miu şi au parte de revederea cu Wannya şi Ruu.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s