Kim Soo Ro-The Iron King

Kim Soo Ro – The Iron King (2010)

După ce a fost ascunsă în istorie până în anii 1970,Dinastia Gaya a început să primească atenţie după ce multe documente din această eră au fost găsite. Legenda spune că aproximativ 1/3 din coreeni au descendenţi ai Dinastiei Gaya, dar nu a fost folosită ca temă pentru un serial în trecut.

Gaya, dinastia liberală, progresivă şi plină de frumuseţe. Gaya, dinastia care a cucerit comerţul peste mări şi-au mărit influenţa nu numai în Asia, ci şi în Orientul Mijlociu prin exportul produselor lor din fier.

În acel loc, se afla Kim Su-ro, un om care a condus Gaya cu autonomie şi competiţie în locul controlului şi centralizării, şi Jeonggyun Moju, mama dinastiei Gaya.  Nu este coincidenţă că Posco, compania numită de atâtea ori manufactura de fier a regelui, este una dintre companiile lidere ale lumii şi că ţara lor este una dintre cele mai competitive industrii de construire al vapoarelor. Toate aceste lucruri i se datorează Dinastiei Gaya, Dinastia de Fier şi al regelui cu comerţul peste mări.

Aşa cum arată în serial ‘Gaya’ este încă un pământ steril. Tocmai de aceea trebuie să urmărim cu atenţie pentru a deschide un nou capitol.

Acum este mai important ca niciodată pentru a integra clasele, regiunile, generaţiile şi să dorim să învăţăm despre viaţa lui Kim Su-ro, omul care a fost responsabil pentru fondarea Dinastiei Gaya şi cum a adus ţara laolaltă în propria sa manieră .

Acest serial recreează mitic şi simbolic personajele lui Kim Su-ro, Seok Tal-hae, Yijin Ahshi, Jeonggyeon Moju etc. şi experimentăm natura lor progresivă şi liberală.

Serialul Kim Soo Ro – The Iron King produs de MBC este alcătuit din 32 de episoade.

Reclame

Un gând despre &8222;Kim Soo Ro-The Iron King&8221;

  1. Pingback: Seriale Coreene 2011 | ❀❁✿

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s