Jang Geum’s Dream

Jang Geum’s Dream (2006)

Povestea este inspirată din drama istorică coreeană Dae Jang Geum, şi este adresată publicului mai tânăr. Povestea este aproximativ la fel: o fată pe nume Jang Geum visează să devină bucătăreasă la palat. Totuşi, în ecranizarea animată Jang Geum’s Dream corupţia şi tentativele de crimă la adresa lui Jang Geum  nu apar ca în producţia de film. Soarta părinţilor lui Jang Geum nu este dezvăluită şi nimeni nu moare în poveste. Scenariul este optimist cu puţină comedie.De-a lungul povestiri, Jang Geum intră la palat  şi uimeşte oamenii cu îndemânarea şi dorinţa ei de a învăţa.

După ce a primit atâtea laude de la familia regală şi cele mai avansate sang gong, îşi abandonează ideea de a mai găti pentru a le reda zâmbetele oamenilor şi doreşte numai să impresioneze şi să câştige. D-na Han, o sang gong care mereu a vegheat-o, o avertizează cu privire la calea pe care vrea să o urmeze dar Jang Geum continuă să vrea a impresiona. Într-un final este descoperită de către sang gong după ce fură o carte sfântă şi este izgonită din palat cu prietenele sale,Yeon Shan and Chang Yi. Jang Geum  călătoreşte cu prietenele sale şi încetul cu încetul  îşi dă seama de greşelile făcute şi se reîntoarce la gândurile pe care le-a avut odată. Realizează că uitase importanţa aromei naturale.La sfârşitul acestui sezon, Jang Geum câştigă o competiţie în prepararea mâncărurilor care sunt la îndemâna oricărui individ şi îi este aprobată revenirea sa la palat. Jang Geum cere să fie pusă la treapta cea mai joasă ca servitoare a palatului deoarece doreşte să o ia de la început.Jang Geum’ Dream, produs de MBC este compus din 52 de episoade,împărţit în două sezoane a câte 26 de episoade.

Reclame

6 gânduri despre &8222;Jang Geum’s Dream&8221;

    • Multumesc de apreciere, dupa cum bine ai observat imi plac anime-urile si serialele coreene,iar de cate ori am ocazia vin cu idei vechi/noi pe care nu ezit sa le expun deoarece se numara printre preferatele mele!
      Si tu scrii postari destul de interesante!Mult succes!

  1. E un anime la fel de captivant precum serialul istoric coreean”Dae Jang Geum”(2003).Merită urmărit(numai că,există doar câteva episoade pe net…deocamdată).Sper ca în viitorul apropiat, cineva să posteze serialul integral pe net.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s