Bokura Ga Ita-manga

Nanami „Nana” Takahashi, eroina principală, este o tânără elevă ce urmează cursurile unui liceu şi se îndrăgosteşte de cel mai popular băiat al liceului Motoharu Yano. Luptând cu problema de a avea încredere unul în celălalt din cauza umbrei fostei prietene decedate a lui Yano, ce se afla cu alt tip în momentul morţii sale, bântuie asupra lor. În manga, într-un final din cauza incapacităţii lui Yano de a depăşi trecutul şi incapacitatea lui Nanami de a se concentra pe viitor şi de a rămâne în trecut îi conduce pe amândoi la despărţire.Într-un final începe să se întâlnească cu Take, dar nu îl poate uita pe Yano. Când Take îi cere mâna, ea îl refuză, apoi începe să îl caute pe Yano după ce îl întâlneşte pe unul dintre colegii lui de muncă şi află unde se găseşte.

Motoharu Yano, este un băiat popular a cărui prietenă, Nana, a fost omorâtă într-un accident de maşină în timp ce se afla în compania altui băiat. Îi este greu să aibă încredere în Nanami, şi îşi arată gelozia şi posesivitatea,până la punctul de a abuza fizic de ea. Pe parcursul seriei, el se luptă cu sentimentele pentru prietena lui decedată şi sentimentele pentru cea în viaţă Nanami, pe care o numeşte câteodată „Nana-chan”. Yano se mută în Tokyo cu mama sa, dar după un an jumate nu o mai contactează pe Nanami, despărţindu-se efectiv de ea.Într-un final se află că mama lui s-a omorât, după care el a dispărut.Reapare 4 ani mai târziu, trăind cu Yamamoto dar gândindu-se la Nanami.

Masafumi „Take” Takeuchi este prietenul apropiat a lui Yano care devine prietenul şi aliatul lui Nanami după ce se întâlneşte cu Yano. Pe parcursul seriei, el se îndrăgosteşte de ea, lăsându-l nesigur de cum ar trebui să procedeze.Când Yano se desparte de Nanami, începe să se întâlnescă cu Nanami. Într-un final îi cere mâna, dar îl refuză.

Yuri Yamamoto este sora mai mică a Nanei, fosta prietenă a lui Yano. Era îndrăgostită de Yano de când se întâlnea cu sora ei. La o săptămână după moartea Nanei, Yano a făcut dragoste cu ea. Iniţial credea  că pur şi simplu o folosea, apoi mai târziu bănuia că îi este milă de ea. După ce Yano începe să se întâlnească cu Nanami,ea devine un obstacol pentru relaţia lor deoarece  Yano continuă să arate o apropiere cu ea.

Manga scris şi ilustrat de Yuki Obata, Am fost acolo(We Were There) a fost editat la Betsucomi de la debutul din 2002. Din Octombrie 2009, au fost lansate 13 volume,în prezent 14 volume.

În 2005,manga-ul a câştigat premiul Shogakukan Manga Award pentru shōjo.

Am fost acolo(We Were There) Bokura Ga Ita a fost adaptat în versiunea anime de către ArtLand care a avut premiera în Japonia pe 23 Iulie 2006, având 26 de episoade.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s