Hello!Sandybell!

Hello! Sandybell!

Înconjurată de prieteni şi de natură, ea trăieşte o viaţă liniştită şi lipsită de surprize până în ziua când îl cunoaşte pe Mark, pe mama lui, contesa Wellington şi pe înfumurata Kitty, fiica unor întreprinzători foarte bogaţi. Mark şi Sandy se îndrăgostesc, dar în viaţa lor intervin multe nenorociri.
Părinţii lui Mark şi tatăl lui Sandy mor.Mark fuge în lume ca să se redescopere şi să îşi urmeze visul de a picta, iar Sandy pleacă şi ea dupa el, căutând-o în acelaşi timp pe mama sa despre care aflase că era o necunoscută frumoasă care se aflase, împreună cu tatăl ei adoptiv, pe un vas care naufragiase cu mult timp în urmă. Singura amintire de la ea este un cercel cu o narcisă.
Următoarea parte a acţiunii se petrece la Londra unde Sandy devine jurnalist şi stă în casa familiei Ronwood care se comporta la început mai urât cu ea, dar a căror inimă reuşeşte să o cucerească prin naturaleţe şi iubire necondiţionată.
Pe urmele ei este însă Kitty care râvneşte în acelaşi timp la iubirea lui Mark, dar care ajunge într-un final să cunoască dragostea adevarată în nişte condiţii neaşteptate şi alături de un personaj controversat, dar capabil de o iubire adevarată.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Hello!Sandybell!&8221;

  1. Din cauza descrierii tale vreau sa vad acest anime desi imi promisesem ca n-am sa o fac pentru ca seamana mult prea mult cu Candy Candi si Ashita no Nadja. Mai vedem, dar chiar sunt curioasa ce se intampla mai departe cu Sandy.

    • Acest anime merita vazut!Fiecare anime are farmecul sau si chiar daca se aseamana cu Candy Candy/Ashita no Nadja, totusi Hello!Sandybell se remarca prin povestea si muzica deosebita.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s