Naruto

Naruto(2002)

Acţiunea este fixată într-un loc, diferit lumii reale, iar timpul nu este precizat, dar ne putem da seama pe parcurs: este o combinaţie între evul mediu al Japoniei, unde existau domenii feudale cu conducătorii lor, daimyo (stăpâni feudali), dar, în special, ninja.

Konoha (satul frunzei) reprezintă forţa armată ninja a Tărâmului Focului, prezentând lăcaşul a zeci sau chiar sute de ninja, printre care şi Naruto Uzumaki, un băiat singuratic, în al cărui corp a fost închis un demon malefic. Toţi ceilalţi îl considerau blestemat, iar cei din exteriorul satului, un ninja incapabil, cu o tehnică foarte puţin dezvoltată, fără a ştii răul ce se ascunde în el. Acest lucru îl va determina să devină cel mai mare conducător în Konoha (Hokage), căci „astfel fiecare îl va respecta ca fiind cineva, cineva important”. Naruto reprezintă pe orice ninja căci şi îl aproprie nu doar prin îmbrăcăminte, ci şi prin stil. El va fi probabil singurul care-l va învinge pe maleficul Orochimaru pentru a-şi salva satul.

Reclame

4 gânduri despre &8222;Naruto&8221;

  1. Acest anime, devine interesant pe măsură ce ajunge la finalizarea fiecărui sezon în parte!Va fi din ce în ce mai palpitant din moment ce Sasuke va trece de partea răului.Merită urmărit!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s