Bleach

Bleach(2004)

DeathGods -Shinigami sunt cei care au grijă ca sufletele rele ce rămân pe Pământ să nu afecteze viaţa oamenilor care nu ştiu nimic despre acest lucru deoarece nu pot percepe sufletele morţilor.În mod normal, după moarte, sufletul ajunge într-un Rai, numit Soul Society, unde Shinigami asigură legea. Dar unele suflete rămân să hoinărească pe Pământ, şi uneori când îşi pierd o parte din suflet se transformă în Hollows.În familia Kurosaki, aproape toţi membrii văd frecvent suflete, discută cu ele. Ichigo, cele două surori ale sale Yuzu şi Karin, şi tatăl său trăiesc toţi liniştiţi sub acelaşi acoperiş.

Până când un hollow vine după sufletul lui Ichigo şi le răneşte pe surorile lui. Rukia Kuchiki este un shimigami trimisă în lumea oamenilor ca patrulă de exterminare a spiritelor malefice în oraşul natal al lui Ichigo. Deşi fizic arată ca o adolescentă, aceasta are de fapt peste 100 de ani.Rukia îl transformă pe Ichigo într-un Shinigami temporar, dându-i o parte din puterile sale, pentru a putea lupta. Astfel, Ichigo devine un uman Shinigami, care are puteri nebănuite. Urmăriţi povestea şi aventurile lui Ichigo şi a Rukiei, împreună căutând acele spirite malefice şi practicând ritualuri de liniştire a sufletelor şi de trimitere a lor în lumea spirituală denumită Soul Society.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Bleach&8221;

  1. Un anime extraordinar. Mi-a incantat ochii cu toate luptele,tehnicile… dar mi-a incantat si urechile,cu foarte multe metafore gen,sti si tu cand era rukya arestata – nu voi plange,caci daca plang,trupul mi-e invins de inima –

  2. Bleach,este un anime la fel de captivant precum Naruto,şi totuşi este mult mai special(tehnică,firul narativ,personajele,muzică),sunt la sezonul al-III-lea-ep 51,pot spune că acest anime e din ce în ce mai bun cu fiecare sezon.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s